Blogger Layouts
TER...lalu sibuk... hati teringin..... KURUS... cantik....!!!! ( please fill form - interested n serious buyer only) CALL @ SMS : auw @ hidaya 012-4499336 , giha 016-6651152 , kama 012-5029369, Anem 017-6090873 , Maria 012-2046508, Musliha 019-3661096, Shima 019-6676650, Nurul 012-4780765, Syasya 019-2662639, C'Ani 013-3388492, Lin 019-3258628



email : pb_hidaya@yahoo.com Fax : 03-33923581 alwayz freelance @ klang valley, Selangor, putrajaya, n9, malacca, johore......

AUWpremiumbeautiful

kawan2 yg d hormati....if u all terlalu inginkan badan cantik dan sihat...sehingga kini masih tercari2 dan sudah berhabis untuk KURUS...diharap blog ini dapat membantu...AUWpremiumbeautiful sentiasa sedia untuk anda...memberi info dan berkongsi tips untuk cantik dan sihat....sememangnya berbaloi2 dan value untuk wang anda


apa2 komen amat di alu2kan.......bagi meningkatkan mutu perkhidmatan kami..........Thanxxx 4 ur support...



kurus + cantik + sihat + senyum + relaxxxx = arrrrgggggggghhh @ :) :) :)
~~~up 2 u~~~

WEBSTAGRAM

fb

AUWpremiumbeautiful™

Thursday, August 15, 2013

SALAM SYAWAL beautie!!!

belek punya belek magazine...syiokk tgk my idol Dato CT...phewwwww
almaklumle...kami sebaya...dia tersohor...saya kenal dia...tapi dia xkenal saya pun...hihi
apepun...shuke tgk perkembangan dia...evryday doakan dia alwayz sukses walopun majoriti my pren xshuke dia pon!! ramai yg kate dia mak lijah, mek T, cik sitot...but i always admire dia...
dari zaman jerat percintaan org dok kutuk dia...now dia ttp kukuh dgn rezeki melimpah ruah...
hehe...sebenarnya nak kongsi testimoni Dato CT pakai PB...
almaklumle hari2 dok fitting PBees...amboihhhh!!! HOT kan AUWpremiumbeautiful!
JOM tgk betoi2 gambar nihhh....teruja gengs beauty sekalian, lagi2 yg dok simpan PB dalam lemari, musti kuarkan balik ngaku ade beli PB macam Dato CT tawww!!!!kikiki


Nampak tak??? kalau xnampak musti tdooo....zzzzzzz

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers