Blogger Layouts
TER...lalu sibuk... hati teringin..... KURUS... cantik....!!!! ( please fill form - interested n serious buyer only) CALL @ SMS : auw @ hidaya 012-4499336 , giha 016-6651152 , kama 012-5029369, Anem 017-6090873 , Maria 012-2046508, Musliha 019-3661096, Shima 019-6676650, Nurul 012-4780765, Syasya 019-2662639, C'Ani 013-3388492, Lin 019-3258628



email : pb_hidaya@yahoo.com Fax : 03-33923581 alwayz freelance @ klang valley, Selangor, putrajaya, n9, malacca, johore......

AUWpremiumbeautiful

kawan2 yg d hormati....if u all terlalu inginkan badan cantik dan sihat...sehingga kini masih tercari2 dan sudah berhabis untuk KURUS...diharap blog ini dapat membantu...AUWpremiumbeautiful sentiasa sedia untuk anda...memberi info dan berkongsi tips untuk cantik dan sihat....sememangnya berbaloi2 dan value untuk wang anda


apa2 komen amat di alu2kan.......bagi meningkatkan mutu perkhidmatan kami..........Thanxxx 4 ur support...



kurus + cantik + sihat + senyum + relaxxxx = arrrrgggggggghhh @ :) :) :)
~~~up 2 u~~~

WEBSTAGRAM

fb

AUWpremiumbeautiful™

Saturday, December 24, 2011



Kita sedia ketahui, dalam perniagaan perkhidmatan terutamanya, networking memang penting. Istilah yang selalu sangat digunakan adalah “If you are not networking, you are not working!”

Menurut buku Love is the Killer App: How to win Business oleh Tim Sanders, beliau menyebut untuk “mencintai” network kita. Maksudnya untuk benar-benar ingin membantu dan melihat orang lain berkembang. Dan bukannya semata-mata menggunakan network untuk kepentingan sendiri sahaja.
Dalam mendapat network yang berkualiti, 3 perkara penting perlu anda miliki:
Perlu berlimu
Untuk mendapatkan network yang baik, anda perlu emnunjukkan anda seorang yang berilmu. Anda perlu banyak membaca buku dalam bidang anda sendiri. Sekurang-kurangnya 1 jam setiap hari berkenaan dengan industri anda. Ilmu ini dapat dikongsikan dengan network anda.
Perlu menambahkan jaringan
Cari peluang untuk ke majlis atau network gathering. Lebih ramai orang anda jumpa, lebih banyak peluang network anda boleh dapat. Satu peringatan di sini adalah, di sesuatu majlis, jangan terlalu sibuk berpindah-pindah tempat dan mengedarkan kad bisnes anda. Fikirkan KUALITI hubungan yang anda boleh jalinkan, dan bukan sekadar KUANTITI.
Perlu punyai perasaan tolong menolong
Utamakan network anda dan bukan agenda anda terlebih dahulu. Lebih banyak bertanya dan mendengar daripada anda sahaja yang bercerita. Sebolehnya, bantu network anda tidak kira bidang apa pun, sebagai contoh, sekiranya network yang anda kenali seorang pemilik perniagaan cetakan, selepas berjumpa dan kenal, cuba dapatkan pelanggan cetakan untuknya. Anda tidak akan rugi apa-apa. Malahan, dengan mengutamakan agenda network anda, pastinya memberi kesan hubungan jangka panjang untuk anda!

So, untuk memudahkan anda melakukan network, ingat 3 perkara itu:

 Ilmu + Tambah jaringan + Tolong menolong
 = 
Network yang berkualiti!

Wednesday, December 14, 2011

jom chat ngn geng AUW PB...diskas2...sharingss2....:):)
lagik2 da dapat bonus!!! weee sonok sengihhhhh sampe ke telinga...
opssss tau2 da sampe shopping  kompleksss...amboiii manyak masyukkkk!!! haha
congrates lahhh...uolsss deserve it!!! Allah tu adil...sape USAHA dan xberALASAN...memang dapat!!!aminnnnn....berkat PERCAYA rezeki tu datang dari ALLAH...bukan...dari 'mereka' yg TAKUT dengan bayang2 sendiri...


>>>>kalau ade orang kate bole beli korset murah....belilah yang murah itu....hakikatnya...'mereka' sendiri yang merugikan mereka, dan tak senang duduk tgk orang BOLEH jual...DENGKI a.k.a JELEZZZZ....
>>>kalau orang kata barang kami punca barah...berkatalah selagi boleh anda berkata....jangan sampai anda kena SAMAN dengan company dan di tahan pulakkkk....



TAKUTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!.....
>>>>nak dapat income $$$$$$
>>>>nak JUAL barang...." sory xminat!!!setakat income jual2 aku xrespek laaaa "....woahhhh!!! ayat!!!!
>>>>nak KONGSI ilmu untuk mencari duit tambahan...BUT...hari2 mengeluh...keje jadi KULI...doa diri sendiri kannnn.....pk lahhh sendiri....(nabil pun da BERUBAH dari despatch kpd????)
>>>>MALU la plak macam xcukup RM...aikkkk takkan lah tetiba duit jatuh dr langit nan biru, angin sepoi2 bahasa eh....hehe
>>>>LANGGAR etika kerja sebab buat side income!!! ( aikkk dok shoppingsss evryday tanpa segan silu...balik opis bising2 berkata2 "opis d langgar garuda"...bijak2..."cover" baik diri sendiri...) klu buat side income OF COURSE langgar etika VS shoppingsss, berjimba2, merepot kat bosss...baik punya etika....sgt bersyukur saya bukan dalam golongan ANDA yang berfikiran begitu....


TENGSSS geng....korang memang besttt!!! xpedulikkkk pun kata2 mereka si PENCURI impian....
alhamdulilah $$$$ yang dapat ni amat bermakna....lagik2 end of year nihhh....bajet anak2 nak school...bantuan RM100 mmg ngam2 lahhh....memang KENE tambah...sape xsayang anak2 kan!!!!


ape pun orang nak kate...
kami punya SUPERBBB plan dan strategi....
dalam masa DUA tahun....SMART n SAVE bizssss
~~~PROVEDDD~~~


Company yang kukuh...19 tahun sude....:):)
TOP MLM d Malaysia...
Bonusss kacingss automatik bank-in...x main lahh pas by hand...hihi




paling BEST 
dapat guna produk FREE....
dapat "wish" FREE....wink2..;);)
dapat gift FREE dr CDM....;);)
dapat trip FREE....
dapat ILMU FREE " no FEE to pay"....jom further study ngn geng AUW...xpayah bayar!!!wee~~~

FREE ukhwah n silaturrahim....

Sunday, December 11, 2011



Ali-`Imraan:182 

(Azab) yang demikian itu adalah disebabkan perbuatan tanganmu sendiri, dan bahwasanya Allah sekali-kali tidak menganiaya hamba-hamba-Nya.

SYUKUR ALHAMDULILAH.....
berkat sokongan dan keyakinan yang tinggi...superbbb AUWpremiumbeautiful melangkah setapak lagi bersama2....
Biarkan kata2 mereka....
Yang penuh KECEWA....
Yang penuh ALASAN...
Yang penuh ILMU KAJIAN....
Yang penuh PENDAPAT....
Yang penuh IRI HATI....
Yang penuh -ve.....

Kami tetap TEGUH bersama kumpulan 369 seperjuangan...berjuang bersama mama HOT....
~CDC samiah parman~....TQ cdm!!! jasamu d kenang!!!!



BENGKEL KECANTIKAN
"SIHAT,CANTIK,ANGGUN,MENAWAN"




congratesss kpd yg BERTUAH!!!
dan mereka yg hadir....anda semua memang HEBAT!!!


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers